Köpråd/Budget sportbil

Hejsan! Vill tacka er alla för denna härliga sida, jag håller som bäst på att läsa mig igenom en hel del intressanta trådar. Känner dock att jag vill kasta ut mig en fråga direkt (även om jag kanske skulle sökt lite om det i forumet först) Jag skulle vilja ha köpråd om en lämplig "lekbil" Billigare sportbil. Prisklassen jag vill hålla mig till självklart så lite som möjligt Men beroende på bil och hur mycket mer kostnader som behövs läggas ned på denna så låt oss säga runt 300.000 (även om det säkert lär bli mer och mer) Vad jag önskar: Bra möjligheter till att styla om (bodykits dörr mods osv), samt att skrämma upp. Gärna ett litet baksäte i händelse av att jag har saker där eller en andra passagerare. Det bör även gärna finnas en marknad för reservdelar i händelse av ett haveri. En körglad bil som har "personlighet" Har kikat lite på Toyota supra då det verkar vara en bil som har det jag söker. Jag gillar bilen redan i orginalutförande och med vissa modifieringar så blir det en riktig skönhet. Finns det fler bilmärken jag bör titta på? Vilka årsmodeller av supran är att föredra? Hoppas ni kan råda mig lite på vägen! Tackar..Svar på inlägget: Köpråd/Budget sportbilÄr baksäte inte jätteviktigt så kan jag rekommendera Corvette c6. 400hk och du får en fin för 300, billiga att äga och drar inte mer soppa än en v70 om man kör lugnt. Annars är ju den nya Camaron grymt fin. Där får du baksäte också:)


Porsche 911 eller en vass m3a alt c63 amg


Tackar.. Skall kika på dessa förslag


Nissan 200SX kanske skulle kunna vara något för dig. Sen vet ja inte om det klassas som sportbil direkt då dagens standardbilar har ungefär samma effekt.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka