Köpråd: Låsmuttrar

Hej! Jag har nyligen tyvärr blivit av med mina fälgar (http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=294501), och låsmuttrarna jag hade (från Volvo) var tydligen inte mycket till hjälp. Nu är jag mitt i klabbandet med försäkringsbolaget, men jag hoppas på att kunna få tag i likadana fälgar snart igen, då jag verkligen gillade dem. Nu till problemet. Jag vill självklart motverka att detta händer igen när jag väl ftt tag i en ny uppsättning fälgar. Så frågan är, vad för låsmuttrar ska man ha? Observera att det är till en 940, men med Volvos nya bultmönster (nya V70 etc), eftersom jag använder spacers. Det är alltså inte bultar, utan muttrar jag behöver. Så stöldsäkert som möjligt. Tack så mycket!Svar på inlägget: Köpråd: LåsmuttrarIngen som har några erfarenheter?


Vill tjuvarna verkligen ha fälgarna - och dom har lite kunskaper om ämnet - så tar dom fälgarna oavsett om det sitter några låsmuttrar eller inte på fälgarna. Så, så länge man inte köper något billigt från Biltema - eller vart man nu kan finna billiga låsmuttrar - så spelar det nog inte heller så stor roll vilka man väljer. Prioritera hellre val av parkering. Bara min enkla åsikt.


Mjo, märkte det tyvärr. Just nu harjag tyvärr bara en garageplats och den tar bubblan upp. Jag står i kö för att få en till, men det brukar ta ett tag. Jag har hört talas om roterande låsbultar, men det är nog svårt att få till när det är muttrar man behöver. Kanske får försöka hitta några som fyller upp hålet så mycket som möjligt, så man inte kan slå en hylsa över dem.


V70N har roterande hylsa.


Den knäcker man enkelt, som skrivits tidigare vill tjuven ha fälgarna och med lite erfarenhet så går det snabbt. Alternativet är att man har två lås på varje hjul.


Köp 20st olika låsmuttrar.


Word


www.intera-sverige.se/ dom skräddar syr en låsbult Efter din önskemål...


Köp gorilla muttrar. Det är 20 spline drive. Dvs ungefär som 20 låsmuttrar. Har de inte den speciella hylsan som följer med får de jobba som satan. Varje gorilla sats ser olika ut och det följer med en kod för hylsan. Mycket bra kvalité, kör med det själv. Gorilla lug nuts


Sen vet man ju aldrig, får de inte av fälgarna så kanske de slår sönder bilen istället?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka