Köpråd - Vindavvisare - Volvo XC60 R-Design 2015 med elinfällbara ytter backspeglar

Hej, Det tog oss 36 år, men nu har vi köpt våran första Volvo. Det blev en XC60 D4 AWD automat R-Design 2015. Nu till frågan: Vindavvisare... rätt eller fel? Finns det original eller någon som har tips på eftermarknads? Funkar det med elinfällbara ytter backspeglar? Fel forum, ber om ursäkt, moderera gärna om mig till Allmänt Tack! Med Vänlig HälsningSvar på inlägget: Köpråd - Vindavvisare - Volvo XC60 R-Design 2015 med elinfällbara ytter backspeglarFinns väl egentligen inget rätt eller fel. Det är din bil och det är du som ska tycka om det och ingen annan. Personligen så är jag för vindavvisare. Tycker att är både snyggt och praktiskt. Ökar dock ljudvolymen i kupén i farter över 90km/h. Kan tipsa om Heko, jag kör deras vindavvisare på min S80. Sitter riktigt bra och enkla att montera. Det är Heko som bland annat Vparts säljer. Volvo har mig veterligen inte tillverkat vindavvisare till någon bil efter 200/700/900-serierna. Angående backspeglarna så vet jag inte. Jag har inte elinfällbara på min. Men om jag fäller in dom så tar dom i vindavvisaren innan den når sitt ändläge så att säga.


Tack för ett bra svar! Jag är orolig att speglarna tar i vindavvisarna, men det borde man kunna få klarhet i, ska kolla in sidan du tipsade om Med Vänlig Hälsning


jag tycker tvärtom, tycker det är ap fult med vindavvisare och förstår värkligen inte vitsen med att montera det då man aldrig kör med rutorna nere eftersom man har ac i bilen.


Jag är kluven också, fult på dem flesta bilarna, snyggt på vissa. Funktionen är dock meningslös på moderna bilar. Med Vänlig Hälsning


Jag har nytta av mina när jag sitter i bilen, på t.ex. en parkering, och det regnar. Sjukt skönt att kunna skapa luftinsläpp utan att släppa in regnet.


Sant. Har ej tänkt i dem banorna innan Med Vänlig HälsningKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka