Köpråd: Första bil med lite kräm

Tjenare! Reggade nyss och detta blir min första tråd/post här på garaget Har sett att det finns många kunniga här så tänkte be om lite köpråd ang förstabil. Har runt 20-30000 att spendera på en bil och vill ha en skapligt fräsch bil med lite kräm i, ska inte va någon monsterbil men iallafall 170hk+. Har kollat lite på BMW 325/328 och dom gillar jag men tänkte höra med er först ifall ni har några andra tips på en bra bil i den prisklassen. Tackar och bockar för alla svar jag får;)! Har jag postat på fel ställe får en mod gärna flytta tråden till rätt plats! Mvh DouglasSvar på inlägget: Köpråd: Första bil med lite krämEn merca? http://www.blocket.se/vasterbotten/Merc . =2&w=1 En T5:a? http://www.blocket.se/vasterbotten/855_ . =2&w=1 finns många bästa är att gå på blocket å sortera så de bara syns bilar inom 160-220hk klassen.


Tackar, ska kolla vidare med sökfunktionen du beskrev


Tänkte likadant inför första bilen och hade samma budget. Finns ett ganska brett utbud av volvos med bra drag. Alla deras turbofemmor går rätt bra och låter schysst. Själv köpte jag en chippad s70 2.4t och kunde inte ha blivit mer nöjd. Andra bilar jag kollade på var skoda octavia rs, golf vr6, ford mondeo st220 och Audi a3-a4 1.8ts.


Tack för tipsen! Vet inte om jag är så sugen på framhjulsdrivet dock


Dogge då måste du glida beemer som jag ju!


Haha vem? Lutar åt det hållet iallafall!


St220


Är inte dom framhjulsdrivna..?


En Bmw blir kanon försök hitta en som inte är ungdomskörd eller iaf körd utav en ungdom som mognat något


Teddan!


Kiing!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka