Köpråd: Tillbehör till min BMW E39 528i

Hallå, Har precis införskaffat mig en BMW E39 528i och är toknöjd med bilen! Dock är problemet att jag tycker den ser så gubbig ut orginal så skulle vilja ha lite råd över vad för slags saker/detaljer man kan köpa som kan ändra looken lite! Har precis köpt mig en begagnad M5 front som jag håller på renoverar och ska sätta dimljus på som förmodligen kommer göra ett rejält lift! Ska sedan införskaffa mig ett par 19" fälgar hade jag tänkt mig men vet inte vad som passar bäst eller kommer se bra ut! Helst med storputskant så kom med råd! Vad mer kan göra för att få till det där lilla extra, och om ni har och vill sälja skriv det! MVH ErikSvar på inlägget: Köpråd: Tillbehör till min BMW E39 528iDu kan ju skaffa strålkastare med angel eyes om den inte redan har det Ev fick väl alla det original vid faceliften nångång 00/01.


Nåt fel på din gamla tråd? http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=295316


Jo det är ju riktigt snyggt men eftersom jag precis har köpt bilen och tagit studenten så har jag inte en sån stor budget, så lyktorna blir väl längre fram, fundera på att tona orginal medans


Okej Du kan ju testa att polera glasen innan toning, antar att det är plastglas som på E46 som kan se lite dassiga ut efter några år. Ca 6%-röktoning, "tint", ser bra ut på strålkastare. Har det både på 325:an och 323:an Edit: toningsfilm typ Lamin-X dvs.


Ja det är plastglas, och det ser riktigt slitet ut.. Hur polerar man plastglas, eller vad ska man använda? Ha velat tona lyktorna p.g.a. budgeten för dem är riktigt slitna, ser inte så schyst ut då "/Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka