Smak/Köpråd: Tillbehör till min BMW E39 528i

Hallå, Har precis införskaffat mig en BMW E39 528i och är toknöjd med bilen! Dock är problemet att jag tycker den ser så gubbig ut orginal så skulle vilja ha lite råd över vad för slags saker/detaljer man kan köpa som kan ändra looken lite! Har precis köpt mig en begagnad M5 front som jag håller på renoverar och ska sätta dimljus på som förmodligen kommer göra ett rejält lift! Ska sedan införskaffa mig ett par 19" fälgar hade jag tänkt mig men vet inte vad som passar bäst eller kommer se bra ut! Helst med storputskant så kom med råd! Vad mer kan göra för att få till det där lilla extra, och om ni har och vill sälja skriv det! MVH ErikSvar på inlägget: Smak/Köpråd: Tillbehör till min BMW E39 528iFullt M-paket utvändigt, angel eyes, 20" fälgar, toning, vita lysen runt om.


Vad ingår i M-paketet då? Som sagt har ju fronten, men vad finns det för mer ting? Vita lysen tycker jag var riktigt schyst så det blir att tona lysena tills jag har hittat ett par schysta lysen


M-Stötfångare fram och bak, listen/vingen på bakluckan. Sen kan man ju byta grill, beroende på vad du har för färg på grill/bil nu. Hittade detta på en sidan. Har dock aldrig köpt det själv så har ingen aning om kvalitet/passform. Listen på bakluckan verkar dock inte ingå. http://www.carstuff.se/bmw-e39-m-paket.html


Den är lite mörk blå metallic och har chrome njurar nu men fundera på svarta p.g.a. att m5 fronter har svarta lister samt passar det nog till mörktonade lyktor!


Ett par smakfulla fälgar, se bara till att inte köpa för små/stora, sänka duktigt mycket, m-paket, putsa, putsa, putsa och om du inte har det sportstolar, interiörlister lackade i gråmetallic, tex.


Aah hade tänkt mig 19" blir nog lagomt och ja klart man ska sänka biin! ska bara lära mig hur man sänker en bil med luftnivåreglering bak... Nästa lön blir det iaf lite mer godis!


Glid in på bmw med världens hundögon, en smörgåstårta och fråga snällt om dom kan hjälpa dig. Antar att du har en prefacelift, så faceliftens lyktor och bakljus gör mycket.


Haha om det hade funkat! Får väl be tjejen att följa med lite lättklädd! Ja det har jag inte så speciellt snyggt..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka