"köpråd" Diesel kombi 10-15k

Tjena. då var det dags för en ny bil då gamla 850:n e såld. tänkte mig en bil för 10-15k ev något högre krav är diesel, kombi och farthållare nyare än -97. var idag och tittade på denna http://www.blocket.se/stockholm/Passat_ . 12&w=2 några spontana tankar om denna? hur länge håller dessa motorer? hur länge håller 4wd? det är längsmonterad motor så det är alltså audsi Quatro 4-wd om jag fattat rätt? usla vinterdäck och halvtaskiga sommar däck. rost på skärmkanter och baklucka (standard?). va skulle ni säga är ett lämpligt pris på denna eller är den inget att ha? /AndezSvar på inlägget: "köpråd" Diesel kombi 10-15k1,9TDI från VAG är riktigt hållbara maskiner vad jag vet. Tror att oavsett vad du kikar på för bil i den prisklassen så kommer skicket på bilen att vara liknande som den du nyss länkade. Ja rosten är standard för Passat, speciellt bakluckorna och skärmarna brukar rosta riktigt bra. Om däcken är skräp så ge ett rätt lågt bud, säg 7-8 så kan ni väl arbeta er upp till max 10, vilket skulle vara de absolut högsta jag hade gett för en sådan..


oki så då var jag rätt så långt. antar att -03 4-motion är faceliftad kan du svara på de? då måste man ju riva ner en del för att byta lycktor om de skulle behövas är det komplicerat att i samma veva byta skärmarna när man ändå är där och river?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka