Köpråd: En bra bil under 20000 helst automat.

Hej forumet! Jag är ute efter en bra första bil under 20k-gränsen och vill helst ha en automatare. Hittade denna på blocket idag och undrar om det skulle kunna vara något, nån som har erfarenhet eller kan rekommendera något annat bra! http://www.blocket.se/malmo/Hyundai_Son . _8&w=1 Tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: En bra bil under 20000 helst automat.Jag skulle nog tagit en opel omega får mycket för pengarna..


Ja omegorna är faktiskt fina och har funderat på en sån också, hittade ingen ute just nu dock som var i närheten av mig! Men bilen jag länkade? inget å ha?


- svampig fjädring - relativt många små problem, spindelleder, styleder osv. - dricker mycket soppa - Obefintligt rostskydd - ej krocktestad i Europa - Obefintligt andrahandsvärde.... och INTRESSE. +Inga större problem Den är väl helt ok men som sagt en Omega är nog bättre på allt utom rostskyddet..


Tittat på Honda accord? Lagom stor billig i försäkring, går billigt,pigg och relativt problemfria. Håll lite koll efter rost på dom lite äldre bara, skärmkanter bak.


Ja jag har märkt att hyundai inte är direkt superhögt intresse på, men dom står ju ganska billigt, och det var därför jag tänkte att man fick en bra bil för en billig peng! Men ja jag ska hålla koll på omegorna, se om det kommer nåt kul! Har inte direkt kollat på hondan men ska göra det! Tack för båda era svar och tips!??


Några förslag på bilar i liknande storlek som sonatan du länkade. http://www.blocket.se/landskrona/Toyota . _2&w=1 http://www.blocket.se/trelleborg/Honda_ . _2&w=1 http://www.blocket.se/malmo/Ford_Mondeo . _2&w=1 http://www.blocket.se/helsingborg/Saab_ . _2&w=1 http://www.blocket.se/landskrona/Volvo_ . _2&w=1


Tack för förslagen Evildan! Hondan i trelleborg ser inte så dum ut!


De Nada. Det där är exemplar som jag efter ett gediget bilägande skulle kunna tänka mig att äga själv om behovet av en bil till fanns. Lycka till, hoppas du hittar något.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka