Köpråd: Enkel första bil!

Hej! Jag är ny här på garaget och vill be er om lite råd och tips. Jag har ingen bil i nuläget men letar för fullt efter en första bil. Själv är jag ingen bil expert, men jag har ändå ett hum om vissa saker. Det jag skulle vara tacksam för nu, är om ni ger mig lite tips och förslag på bilar som skulle passa som första bil. Jag gillar tyska bilar, Volvo, SAAB m.m. Men är öppen för förslag! De kraven jag har är väl:*Relativt billig bil (Är student utan jobb) *Bil med manuell växellåda *Helst diesel men bensin fungerar också Saker som modellår, hästkrafter, drivhjul m.m. spelar ingen roll vad det är. Jag kommer att använda bilen mest till att pendla från och till skolan, samt åka lite på helger. Jag vill gärna stuka och styla bilen också. Jag ber om ursäkt ifall jag varit otydlig angående vissa saker eller för något annat fel. Det är bara att fråga om det är något. TACK på förhand för svar!Svar på inlägget: Köpråd: Enkel första bil!En bmw 320d hade jag köpt om jag var dig


Tack för snabbt svar! Jag ska genast kolla om det kan vara något


skriv gärna budget så är det lättare att ge tips !


Har ingen bestämd budget egentligen, men som sagt är student utan jobb.. Men en så "billig och fungerande bil" som "möjligt"..?


VW Golf 3 är ett säkert kort. Billig i inköp och drift, hyfsat pålitlig, blygsam bränsleåtgång, (frånsett möjligtvis VR6), okomplicerad och bred tillgång till såväl reservdelar som styling.


håller med, golf 3 är ett mycket bra val det också ! se upp för alla rostholkar bara


Audi 80 B3 och B4 med 89- och 115 hästarsmotorn. Bra bränslesnåla bilar. EDIT: B3 är årsmodellerna mellan 1986-91. B4 är 1991-94.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka