Köpråd: Bärbar dator för nöje.

https://www.komplett.se/acer-aspire-e1- . ccessories https://www.komplett.se/acer-usb-docking-30/814523 https://www.komplett.se/cooler-master-n . are/755666 Är detta nått som skulle funka att ha bara till nöje? Ska bara användas till spotify, internet samt titta film. Detta är tänkt att det ska ihop med en LED tv på minst 46 Tum, så vill att bilden ska bli rätt bra iallafall. Fanns uttag för HDMI, så tänkte ta det den vägen.. Eller om ni har nått annat alternativ för mina behov Max 10K för datorn tror ja, mer än så ska man väl inte behöva för mina krav tycker jag.



Svar på inlägget: Köpråd: Bärbar dator för nöje.



Skulle köra på en annan laptop. Typ: https://www.komplett.se/asus-f550ln-156 . !tab:extra Köpte den till min Farsa för ett tag sen. Han har ungefär samma krav som dig och är hur nöjd som helst. För det första så är det inte en Acer. Ogillar Acer hur mycket som helst. Sen har Asus'en bättre grafikkort samt högre upplösning på skärmen. Asus har rent generellt bättre byggkvalité än Acer. Varför behöver du en "USB-docka" till laptopen?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka