ska sälja bilen vet ej till vilket pris

ska sälja bilen vet ej till vilket pris vilj gäena ha ett svar



Svar på inlägget: ska sälja bilen vet ej till vilket pris



kolla på blocket ellet nått o jämför..


mja med den där vingen får du inte många kronor ne men skämt och sido, som sagt kika på blocket och jämnför lite, svårt att jämnföra så också för du vet inte skicket på dom andra bilarna


En tråd räcker ju. Har raderat den andra i "köpråd"...


30.000 kanske.


Ta bort julgransbelysning och vingen så får du kanske, tja... hmm... sådär 30 för den som Ghost_Face säger, men då ska det vara väck när du säljer den! Skicka med det i en låda för ingen vill börja med julpynt redan! Smaken är som sagt som baken, delad... Du har fått min åsikt, ta den till dig... Men posta inte att jag är dum i huvudet för det!


Som dom andra säger, kolla på blocket. Att du har stylat den brukar i regel inte ge så mycket extra om det nu inte är väldigt väldigt utstående etc. Man kan nästan få ut mer för en helt orginal bil i vissa fall. Samma gäller trim.


haha jag håller med det var en gräslig vinge


Man brukar kunna pressa ut mer pengar på våren då detta är mer av en vårbil!


Skulle allt vilja se när du gör 0-200 km/h på 17 sek med en din Calibra som det står under beskrivningarna






NÄR DU VILL


Känns inte så troligt. + tror inte det blöta underlaget spelade så stor roll vid dina 7,5 sec 0-100 eller vad det var du skrev hehe... sen en fråga, varför olika färger på neonet o varför denna vinge?. Lovar att åtminstonde vingen kommer dra ner prislappen...sorry blev visst två frågor.


Varför byta till en M3 när din calibra redan är snabbare än en M3 CSL? jag gapskrattar åt dina 0-200 på 17 sekunder, Nya Audi RS4 med 420 hk gör det på 16,9


http://www.blocket.se/view/6180444.htm? . amp;city=0 22.000:- http://www.blocket.se/view/6082695.htm? . amp;city=0 25.000:- http://www.blocket.se/view/6440743.htm? . amp;city=0 20.000:- Sen med lite prutmån? Gav själv 20.000:- för mitt projektbygge. en nissan 200 (s13) 1993 (14.000mil) full servicebok, H&R-sänkt, bilsteindämpare, ingen rost.


Somliga har tur när dom hittar bilar Jag skulle gärna se det med, hur en Calibra drar en RS4... Men som sagt, upp till bevis!


Tråden har gått ifrån ämnet. Till skaparen: Sök på liknande bilar din på t.ex. blocket och sätt ett rimligt pris efter vad du hittar *LÅST*



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka