Köpråd: Opel omega 3000

Tja, har funderingar på att köpa en omega 3000 som andra bil, så nu skulle jag villja har lite tips och råd från er. Försäkring, priser, fel och så vidare. Det blir ialllafall en -90 eller nyare *moderatortrix i rubriken// jonTe



Svar på inlägget: Köpråd: Opel omega 3000



Finfina bilar! Tyvärr är dom rätt ovanliga nu, leta efter ett fint ex så har du en grym bil i många år framöver.. Det ENDA som pajat för mig på tre år är bakaxelklumpen, och den var aldrig paj riktigt utan den bara ven lite. Försäkringen är dyr.. På mig (23 år) ligger det runt 16.000 om året för helförsäkring. På någon 'gamling' ligger det på drygt 6.000 Det är riktiga sleepers som drar jämnt med Saab Aeros och liknande bilar! Se upp med rosten bara! Det finns lite köpguider på min hemsida www.opelomega.se om du är nyfiken.


Roligaste driftbilen jag har haft


Det låter ju bra, kommer nog att se om man kan få tag på en omega


själv har jag en -88 12v försäkringen ligger på 4800 helförsäkring hel år.. jag är 25 bast..


Har en 12v oxå samt är 25 bast. Betalar heller inte så mycke i försäkring. Men grymt rolig bil!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka