Prisidé!

Har planer för att sälja Escorten snart, men någon som har en susning på vad man kan ta för sin pärla, den har gått runt 15500 mil och är i bra skick, inte ypperligt skick men långt ifrån uselt! Startar alltid, enormt pålitlig! Kan alltid hänvisa till bilderna på min sida! http://www.garaget.org/?car=11183 Någon som har en susning? Jag har planer för att sätta priset på 18.000 kr med viss prutmån mot avdrag på utrustning, ljudsystem ingår ej, endast en uppsättning av 6 högtalare! Edit: Detta låter ju som en säljannons, sorry mina vänner... Inte tänkt på det viset! Vill bara ha en allmän åsikt, seriösa åsikter! Chrizz, jag vet, denna ska inte ligga här utan under Köpråd, men då får du fixa så att man kan lägga in en tråd där också!



Svar på inlägget: Prisidé!



Intresserad av ett byte?


Storleksklass Honda Civic, Honda motor får ligga på minst 90 hk och övrig sorts motor får ligga på minst 100 hk! Annars ska det vara i Micra storlek med pengar emellan...


Jag hade bytt mot Sir_x´s volvo på sekunden, om det nu är den han menar Annars är väl priset helt okej. Det finns ju nån sida som tipsar om vad man kan ta för bilarna.


Tror ju sällan att han snackar om sin S40



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka