köpråd v40 vs v40...

Är intresserad av att köpa en v40 men eftersom att jag är så pass oerfaren när det gäller sånna bilar så skulle jag kunna behöva lite hjälp av nån eller några som kan mer än mig... Har två v40:n som är intressanta. V40 2,0 1997 gått 17000 privatägd. V40 1998 gått 17300 mil, ägs av en bilfirma vet ej om den är import. av dom jag stämt av med lite så säger vissa att v40 börjar få småfel när dom närmar sig runt 20000 mil, stämmer detta? Vad är eg bäst att ta en bil från en bilfirma eller att köpa privat?? Jag är väldigt oerfaren och behöver hjälp så jag vet vad jag ska välja o tänka på?! Tack på förhand



Svar på inlägget: köpråd v40 vs v40...



Ja de beror ju helt på hur bilen är vårdad. Bilen kan vara utan fel. Men de är ju inte säkert. Kolla rost, bromsar, om du hör något misstänktsamt ljud från motorn. Är de ända jag vet. Lycka till med köpet.


Kolla på http://www.x40nordic.com/ där finns det många trådar som handlar om detta.


tack tack, hjälpte en hel del..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka