Köpråd Honda civic, med eller utan v-tech?

Hej jag hade tänkt att köpa en Honda civic om någon månad. Och undrar om det är bäst att köpa en honda civic utan v-tech för ca: 15000kr och trimmar den sen för ca: 15000-20000kr eller att köpa en honda civic med v-tech och sen bara lägga några tusen på trim. Vad skulle ni råda mig att köpa?



Svar på inlägget: Köpråd Honda civic, med eller utan v-tech?



v-tec är väl rätt så kul de egentligen! skulle jag nog kanske satsa på mvh


Jag skulle satsa på V-tec


jag skule satsa på VTEC. har precis sålt min vti..har fortf. bilder kvar som du kan se...det är en grym "första bil" med lagom effekt. det är en härlig känsla när vtec sätter igång, tror inte jag skulle köpt en vanlig civic. och jag skulle skitit i trim för det ger max 10% ökning av det du redan har så om du har en vti så får du 16 hk ungefär och det e inget o hurra för med tanke på vad det kostar...och ännu mindre är det lönt o trimma en civic utan vtec för den är ännu slöare. men du gör som du vill


okej tack det blir nog v-tech



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka