Köpråd: Röd toningsfärg till baklampor

Hej är ute efter röd toningsfärg som du spreyar på med en sprayburk...vart köper man sådant? gärna en internet butik....



Svar på inlägget: Köpråd: Röd toningsfärg till baklampor



det brukar dom ha på varenda biltillbehörs butik, det går snabbast! inge frakt o andra avgifter! åk till typ Mekonomen,Micro,CD Cardic eller dylikt o fråga. Har dom inte brukar dom få hem till dan efter eller så.


jo men vill kolla upp priser innan...var inne på micros hemsisa o hittade inget...ingen som vet en sida med priser o allt?


de finns på micro en säljare försökte lura på mej det en gång därför minns jag de=)


hehe men funkar det ej eller vad? är väl som vanlig toning? eller ska man köpa solfilm te det?


http://www.bildelar.nu/h_artikel_detalj . rupp=08/19


det brukar kosta 150:- spänn för en burk ungefär, sen blir det extra fint om du klarlackar på det!


tack...ska man ta klarlack även på denna? hur gör jag med slipning? :S ska jag verkligen ruggla upp ytan på glaset?


isåfall med nå riktigt finkornigt! typ Putsduk eller liknande, sen är det noga med rengöring! OBS! passa dig för att använda för starka medel så inte plasten löses upp!


okeey..detta går inte genom besiktningen va???






kan gå igenom men antagligen inte, kompisen fick 2:a pga det, svart går däremot igenom om du inte tonar som en tok på lyktorna....finns färg på biltema för hyffsat pris om jag inte minns fel... vill du ha röda lyktor kan du väl försöka leta efter ett extra lyktor på skroten så är det bara att skifta vid besiktningen//alex


micro! www.micro.se


Min bil gick inte igenom besiktningen pga tonade baklampor..men jag har alltid en j..vla otur med besiktning


kan säga att det är et rent helvete å få bort tonade på min fd audi coupe..å de gick inte egenom sbp så ett par timmar senare å typ en liter tinner å en liter bensin mindre så va de borta:S men men snyggt blir det..köpte min spray på mekonomen 65kr tro ja den kosta


Provat att låta en tjej köra bilen vid besiktning? Det här med ett jämlikt samhälle stämmer inte riktigt. Man behandlar killar och tjejer olika. Iaf. Toning av lampor är inte tillåtet, men har man tur så träffar man på en snäll och smidig besiktningsman. Funderar själv på toning på mina bakljus. Ska bilen lackeras svart, med mörk toning på rutorna så vore det inte helt fel med lite mörk toning på baklyktorna heller. (Men jag ska ha ett par extra o-tonade baklyktor liggandes)


VA?! vart bor du? i enköping kostar dom inte mer än 70-80:- visserligen är det en mindre burk, men räcker lätt till 4st bakljus!


men det går bort med tinner alltså? men va fan elle tror du inte det är lättare att få av dom på en Audi 90 då? hehe antagligen inte man man kan ju hoppas


men om det är så mycket tjafs om allt, o man får inte igenom med tonade lycktor.. Hur är det om man köper ett par lampor från nätet då ? är det olagligt att ha såna också eller ? allstå nu menar jag typ lexus lampor och såna lampor. går dom inte igenom heller ?


Bara om dom är E märkta! då kan inte besiktningen säga nått alls!


okej...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka