Köpråd: Om jag vill köpa färgburkar på Saab.

Nu måste jag ha 4-7 färgburkar på grund av stenskott som ska fixas. Jag vill oxå fixa reporna. Går det att fixa reporna med färgburk från Saab? Hur mycket färg finns det i burken? Jag vill veta priset per burk. Färgkod 264 Cosmic Blue mica. Tacksam för svar från vem som helst. Tyvärr så har det oxå kommit ett stort stenskott som orsakat att lacken på stötfångaren släppt men det syns inte mycket. Kan man fixa det med spray. Dock så blir der rätt mycket jobb med att jämna ut det. och så är det lite stenskott på huven. Kan man spaya på reporna utan problem? Jag kan oxå fixa en bild på skadan.



Svar på inlägget: Köpråd: Om jag vill köpa färgburkar på Saab.



Varför svarar ingen?


reporna fixar du ju enkelt med en liten polermaskin och lite seriöst medel.. annars så brukar det ju finnas lackstift som man lägger i själva skadan...


Fler svar tack


den kostar 130 Kr o då får man klar lack och färg o där e 150 ml


Annars kan du springa in på närmaste seriösa färghandel (hagbloms i mitt fall), så kan de tycka en spray burk med färg efter din färkod. En burk räckte ungefär lagom till att lacka mina lister runt om hela bilen 2 gånger (men tänk då på att plast suger åt sig ganska mycket). Men tror det är ca 400ml eller nått sånt per burk. En sådan burk kostar ca 227 kr, kan säkert variera beroende på ställe. Sen ska du ju ha klarlack på det givetvis..


Det där verkade itressant. Det räcker nog med 3 Burkar på Saab. Eller vad säger ni


Har någon bilder på hur man sprayade det svarta under bilen? En OG9-3-02



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka