Första bil?

Tjena ! Nu var det dags att leta bil ! Funderade först på en Celica men så blir det inte av en del anledningar. Är beredd att lägga ca 140 000. Vad kan jag få för detta priset? Gärna kraftig motor (HK bla ) men även snygg och även styling vänlig. Tacksamm för tips Edit: Har funderat starkt på en trimmad Volvo S40 T4, Bilar som går bort för mig är Golf,850,celica tex. //Pk



Svar på inlägget: Första bil?



DAMN! ska du ha en förstabil för 140 laxar? inte dåligt, men ska du inte skaffa en billigare som första bil och leka av dig lite ?


Hade jag haft dom stålarna när jag va 18 så hade jag nog köpt en gammal turbobil o sparat till en S60R:)... menmen tycker du ska satsa på Volvo iaf. 850R kanske?


Går bra o leka med 140 lax bil med ska du se //Pk


En Toyota Supra MKIV, Mazda RX 7 eller Nissan Skyline kanske kan va något


ja helt klart att det gör det men tänkte så man inte kör "sönder" en dyr bil eller nåt, så man kan skaffa sig en släng bil i början .


rikemansbarn


Hehe har kört en hel del om ja säger så ^^


Hör det hit ? =/


känns som detta är en ung man med mycke snack och liten verkstad... "jag ska köpa ditten och datten", så slutar det ändå med en 740 GL eller nåt... själv hade jag en mazda 323F 131 hk som första bil. gick mer än tillräckligt för en som kommer direkt från körskolan... nu har jag en A6a -99 som bruksbil och en liten leksak till sommarn.. ingen av dem är några fartvidunder. Ett tips, tagga ner attityden och chocka oss på utställningarna istället... blir så jobbigt när man inte kan leva upp till den man utger sig för att vara..






Så klockrent det bara klan bli. Finns inget mer att tilläga


hehe bilen är köpt snart. Vad för någon vet jag inte sen kan du vara glappkäftig om du fortfarande känner före Vad stör dig så mycket att jag prioriterar pengar på Bil ? Tillräckligt med blabla har du inte pengar till de köp inget själv då men klaga inte på andra sötnos. Kan inte påstå att jag precis kommit ur bilskolan heller. Kört sen jag var betydligt yngre en vad jag är nu. Blir kul och se om du är lika uppkäftig när bilen är här som innan


Hahaha skrattat en bra stund Det där var sånnt man hörde på dagisnivå. "Vad fuuula byxor du har ida" "aaaaa ja håller me hihi " älskar er båda ni är bara för sköna:P


Allvarligt talat.. Du får ha prio på precis vad du vill.. men det är väl ingen på garaget som ska förklara för dig vilken bil du ska köpa? kan du inte hålla med om att det är en ganska personlig fråga vad man har för smak gällande bilar? Vet du inte vad du tycker om kan man ju investera sig i en bilsport eller fyndbörsen? Känns som en väldigt meningslös tråd. Köp en S40 och trimma den, men flasha inte cash i ett bilforum där kreativt hantverk är viktigare än en stor plånbok. Ta tre djupa andetag och fundera på om det inte ligger lite i det jag skrivit. Ha en fortsatt trevlig kväll och lycka till med bilköpandet.


Jora förstår dig på ett sett. Men som du säkert vet har dom stängt ner topicen ( Köpråd ) Och tänkte då lägga i allmänt istället som jag även blev rekomenderad av mod att göra. Hade jag inte skrivit prisklass hade jag fått den frågan i första inlägg. Hade jag vetat vad jag vill ah för bil så hade jag knappast postat?. Just därför jag vill ha tips på kraftig bil som tål trimm och är styling vänlig? Sen får du tro och tycka precis vad du vill om det men så det ligger till. Tror inte du gör någon mer glad genom och sitta och försöka vara kaxig och klanka ner på folk iaf. //Pk


Varför inte bara vara glad att han iaf har råd till en lite finare förstabil. Man kan inte bara sitta på arslet, peka och säga "kolla vad han har för bil, rikeman***" Han kanske har kämpat ihop sig sina 140 lax och vill nu spendera dem på en bil, eftersom att han inte har någon? Vad vet vi igentligen? Letar själv på ganska mycket, men kan ju säga att du borde ta en med turbo


Okej ! Varför med turbo Dumm fråga kanske men... Skönt att det finns någon på forumet som inte hakar upp sig på andras ekonomi.


Mjo för att du kommer troligen vela ha turbo senare, och då kommer du att ångra dig Varför haka upp sig när man kan ha kul iställe? Plus... finns så mkt annat att haka upp sig på, tex samhällsekonomin etc ^^


Ja om jag hadde haft 140 000 när jag skulle köpa min första bil skulle jag köpt en mini cooper sport. dom e ju så himla coola.


Herregud... Han bad om tips inför ett bilköp. Det är väl rätt självklart att man anger i vilken prisklass det rör sig om? Visst fan hade ni (ni som klagar på pengarna) inte köpt en 740 om ni hade pengar så det räcker till en enzo eller två? Och tro inte att jag badar i pengar bara för att jag försvarar honom, tvärt om..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka