Köpråd: Bas för ca 1000:-

Undrar vad ni tycker jag ska köpa för bas när jag har en ekonomi på ungefär 1000 riksdaler? Den musik jag lyssnar på är främst hårdrock, om det spelar någon roll i valet av bas. Eftersom det är första baslådan jag bygger så tänkte jag sätta själva basen i en sluten låda. Kan tänkas mig att lägga några kronor upp från de där tusen om basen är riktigt bra. Annars är frågan om det är bäst med en 10 tums bas eller en 12 tums bas för mig? Det är också viktigt att basens impedans ligger på 4ohm.



Svar på inlägget: Köpråd: Bas för ca 1000:-



Kan det här vara något att hänga i granen...? http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=315548 Annars har jag mest spanat inne på BRL men komplett verkar faktiskt ha en hel del okej basar.


Kan ju rekommendera PhoenixGold Octane R12! Passar din budget precis!


de som är så synd med dom där jvc basarna är att dom är väldigt tungdrivna



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka