Köpråd: Monoblock Steg

Tjena! Tänkte höra lite vad ni har för tips på monoblock steg. Har funderat lite på DSL A6, MDS Twelvehundred och även kollat in något sharksteg. Så jag skulle vela ha lite synpunkter samt om det finns något bättre steg till ungefär samma prisklass. Tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: Monoblock StegPhase Linear Opus 500.1 verkar också bra.


Pioneer PRSD3000SPL är riktigt bra men det kostar lite oxå(ca 7500kr)Men annars brukar ju DLS vara ett tryggt val


Har själv ett A6 steg och är kanonnöjd med det.


okej, hade tänkt mig ett steg kring 3000kr klassen, men verkar vara svårt att få tag i ett beggat DSL A6 och ett nytt kostar kring 5000 kr. Finns det något annat DSL steg som är prisvärt, steget ska driva två 12or med en max effekt på 350 Wrms.


Annars kan du ju alltid kika på steg från Rockford..dom brukar "få jobbet gjort" = )Finns till hyfsade priser också...


Ursäkta men det ska vara DLS, inte DSL.


Jag själv har ett DLS CAD11, och är väldigt nöjd med det... (driver 2st 12or på 300wrms styck..)


Har du funderat på något av dessa så är det ett givet val. DLS utklassar de anrda med hästlängder. Vad är det för spolar på dina basar? vad ligger de på för ohm tal stycket? vad heter basarna du skall driva?


Återigen en såndär rolig tråd;) Orkar inte dra ytterligare en liknelse Självklart skall du välja dls framför de andra alternativen. Dls A6 dyker upp titt som tätt på beggatmarknaden, Håll ögonen öppna på lazzat´s Emma (köp&sälj), där ha de dykt upp några ggr. Har då legat på ca 3.000kr Mitt nästa monosteg blir helt säkert Dls A6. Nyt eller begagnat det beror på. Jag kommer definitivt inte ta ett shark steg för att jag inte hittar ett dls begagnar :p Mvh Andreas


inte för att vara dum eller ngt men twelwhundred är ingen höjdare. en kompis driver 3x 12" basar med sitt DLS A6 och det låter kanon, Satsa hellre på ngt bra märke så som DLS / kicker / rockford steg... ( funderar själv på ett DLS A6 eller DLS Genssis Dual mono extreme ) .


Det är 4ohms spolar och basarna har en max effekt på 400Wrms. Arizona eagle 12:or.


Vilken modell av Rockford/Kicker/ DLS är bra förutom DLS A6 ?


DLS CA10, CA11, CAD1000, D1000 och A6 är väl DLS mest kända monoblock... En gammal klassiker för D1000 steget som idag säljs för runt 2000:- och då får man mycket effekt för pengarna... men även dom andra stegen är helt klart godkända.


A6 eller Dual mono extreme;-) DMXet kostar bara mer än det dubbla, men men hehe. Själv skulle jag inte "slösat" ett så bra steg på en bas. MVH Theo


Nikeman Vilken av dessa som du nämde tycker du är bästa köpet förutom DLS A6?


Bästa Köp: DLS D1000 steget. Bra steg för fina pengar som jag VET kan leverera fint med effekt. I dagsläget skulle jag helst köpa det "nya" DLS steget som heter CAD15 och är dockningsbart! Vilket innebär att om man saknar effekt så finns det möjlighet att koppla ihop två steg och då lämnar dom tillsammans 3200wrms i 2ohm!! Men steget kostar drygt 5500:-


Är steget även stabilt ner till 1 ohm ? mvh//Henrik


Det står att det ska kunna ge 1600W i 1 Ohm med 1% THD vid 13,8V. Dvs det är stabilt i 1 Ohm.


äckligt med X-steg. mams usch vad skönt. hade phase Kw steg innan. köp köp köp om man har råd. Phase Linear Opus 500.1 det ser kul ut http://www.nardik.se/bilder/phase/opus1504_in_s.jpgKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka