Köpråd: Bas

Tjena! Jag har nu fixat ett slutsteg DLS D-1000 och funderar nu lite på vilken sorts bas jag ska ha i bilen ( Golf IV). Hade tidigade två stycken tolvor med ett sämre steg men dock av märket MDS. Så jag har funderat på andra märken som JBL,DLS, Arizona Eagle. Har funderat på Arizonas Dubbla tolvor som är i en bandpasslåda. (BP12X2), Arizona eagle dubbla 10:or (BP10X2). JBL GTO 1002 D. Ska bygga en egen låda till den så den blir anpassad för bagaget i Golfen. Skulle vela höra lite synpunkter angående olika basar. Spelar ingen roll om det är 10" eller 12" men i första hand Arizona eagles tolvor eller deras tior eftersom handlaren i byn säljer såna lådor till ett ruskigt bra pris . tack på förhadn //HenrikSvar på inlägget: Köpråd: Basfår det kosta då?


köp dls ur 15 dom e d tryck i


Någon av de, men kring 2000kr- 2400kr. Vill bara veta vilken av de som är bra och om det finns någon i samma prisklass som är lika bra.


Köp dubbla 10" pioneer de är ganska kraftfulla.. en 1400.. 1500.. kr då de ska vara bra såg på dem att kvalitén var utmärkt eftersom basen byggdes på olika steg så bas-elementet lär inte brytas lika tidigt som lågpris-grejer... alltså så de låter ppprrr... pppprrr i basen när du spelar jag tror att de håller ganska fint...


Varför inte en Kicker L5 bas? den kostar dock ett par hundra mera, men jag kan nog säga att den spelar skjortan av de andra 2 du kollat på (med rätt steg förståss)


Hur är det med http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=319945?, är det ngn bra bas eller ?


hade en golf för några årsedan med 2 st kicker 15" solobaric ( runda ) kan ja starkt rekomendera , va inte många som satt kvar i den bilen med halv volym på stereon , så kicker e svaret, sen finns de ju bas narkomaner självklart som sitter fullt ut i bilen men dom e ju inte friska häller ( JAG )heheKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka