Köpråd: Baslåda max 2000-2500:-

Har tänkt köpa en ny baslåda. Den får max kosta ca 2500 :-. Det ska vara bas+låda. Lysnar på en hel del dance/vocal trance och även hårdrock. Steget jag ska ha till är ett MDS GP4 (4x70wrms 4 ohm eller 2x210wrms 4 ohm, stabilt i 2 ohm). Tänkte brygga två kanaler till en, så steget ger alltså 210wrms till basen/basarna. Vilken baslåda skulle ni rekommendera? Bilen är en Saab 900S -94.Svar på inlägget: Köpråd: Baslåda max 2000-2500:-Kolla in lådan som jag har, den duger gott och väl, MDS är det oxå


jag skulle satsa på pioneer 12 a eller 10 a .har själv det å det låter grymt bra:P ska lägga upp bilder för den basen som e på bilden nu e borta för länge sen


2 st GAS 12" blir finfint de kan ja lova!! Med en hemmabyggd låda!


Är inte så mkt för att bygga låda själv, eftersom jag tvivlar på att det blir bra Ös på med mera åsikter alla. Och det ska vara en BASLÅDA, inte ett baselement..


du titta in på caraudiosecurity. com dom har ett antal altelnativ till vettiga priser


Är det kvalitégrejor det eller? Har en till fråga.. Är MacAudio, som finns på nardik.se också kvalitégrejor? dom verkar iaf vara prisvärda..


joda mac audio är bra grejor, joda DA DEN DÄR SIDAN ÄR BRA


Låter bra det du! Fyll på med mer alla


Fyll på med mera är ni snälla.. : )


Jag skulle föreslå en eller två JBL 1600W ur Power-serien, sjukt bra ljud och ett riktigt kvalitetsmärke! Köpte ett demo exemplar för 2000, ordinarie pris ligger kring 2500. Helt klart värt pengarna! Ligger på 400W RMS, och ser jäkligt ball ut då den drar igång för den ar en duktig slaglängd!


kolla på mds lr brl på sonys aktiva bas för 2500....spelar jävligt bra i polarens ibiza


kolla annars på en färdig låda från ex. kicker spelar högt men endå rent Helt rätt val men sen beror det ju också på vad för sorts bas du vill ha?


Har byggt en egen låda med infinity 12" ....ta en titt....är hur nöjd som helst!!!


jag hade kört på mds...hade två fanatictior och det lät ypperligt för det priset!


Jag har en 12" Alpine type r bas flång ny i kartong å allt Nypris:2495:- Nu:1400:- Låter kanon i små lådor ca 25 liter. Mvh Putte1 073-5896059Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka