Köpa Toyota MR2 gti

Visste inte var jag skulle fråga då "köpråd" är stängt, så frågar här.. Funderar på att köpa en Toyota Mr2 gti årsmodell runt 92-95 vet inte vilken "mk" det är. Hur är den bilen? Hur är kvaliten på den? Motor, växellåda? Använder den samma delar som nån annan Toyota så det inte är svårt med delar? Ni som har eller haft kan väl skriva vad n tycker.. för och nackdelar.



Svar på inlägget: Köpa Toyota MR2 gti



Som jag fattat det skiljer det inte så mycket i pris på en GTi och en importerad Turbo.. Kan säga att det är en jävla skjuts i maskin i en Turbo Även i GTin visserligen.. Delar garage med Todie här på garaget, han har haft en modell av varje.. Fina bilar hur som helst både utseendemässigt och maskinellt, även om det är en tjejbil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka