Köpråd - Småbil

Hej, Jag funderar lite på småbilar och vill gärna ha lite tips om billiga småbilar. Den kommer att användas som pendlarbil, ca 4mil dag må-fre, och även en och annan lite längre tur. Priset kan väl sättas runt ca 15000:- med krav på att den skall dra lite och att man inte sitter allt för obekvämt om man är lite över 190cm i längd.Svar på inlägget: Köpråd - SmåbilMitsubishi Colt -93 1,6 - 113hk Liten och rolig men drar under litern. Händer lite när du trycker på gasen Växellådorna går bra men jag rekommenderar dig att ta en närmre titt på den. Dåliga synkringar är ett vanligt fel på mitsubishi .. men ingen fara .. bara irriterande. Lancer glx (årsmodell vet jag inte) växellåda har samma som colt -93'an .. Honda Civic 1,4 liters Körde runt 50-60 mil med en sån, drog 0,5 - 0,6 liter/milen Ingen räser direkt men den går att ta sig från A till B med. Ford escort varnar jag dig dock för .. ägt en -89'a cab och det var bara ett helvete med den .. Kanske måndagsexemplar men aldrig mer ford för min del .. Lycka till med bilköp!


Peugeot 205


golf kanske ,. har en själv som andra bil . till salu just nu . kan kolla köp\sälj om intresseKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka