Köpråd: Vardagsbil

Nissan Almera



Svar på inlägget: Köpråd: Vardagsbil



Hyoinadj kan jag inte ens stava till det är skäl nog för att inte köpa en. Min nuvarande vardagsbil är en Rover 220 Turbo Coupe från 95. Den är bättre än en Accent Jag vill åka modernare, inte något från förra årtusendet. Almeran känns som ytterligare en kandidat.


honda civic...gammla eller nya..vad jag har hört dricker alla lite bensin..och är pigga i motorerna.


Skoda är ett ganska så bra val. Billig i drift. Fast du lär inte kunna dra någon vid rödljusen, eller ens köra i över 135km/h...


Titta på en Corolla.. Något större än dessa, men för den skull inte dyrare att äga ! Du bör kunna hitta en med nyaste karossen för den summan ! Yaris är ju rätt rymlig för sin storlek den med och en Fabia får du ju nästan ny för 90k


Jag är lite långsam, men nu har jag testat Yarisen. Det var väl precis att effekten räckte till normal körning men det kan man väl kanske leva med. MEN inredningen, vilket skräp. Kändes som ett enormt lyft att sätta sig i min 11år gamla rover efter att jag provkört. Yarisen är struken, Corollan ska jag tänka på men för 90k så har dom gått långt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka