Billig Bakhjulsdriven Vinterbil!!

Opel Omega is the shit Inte samma stridsvagnsstatus som 740 men fan så mycket modernare. Har kört Omega 2,0 många vintrar och dom är riktigt lättkontrollerade på ställ!



Svar på inlägget: Billig Bakhjulsdriven Vinterbil!!



Ja, olika effekt givetvis. Finns GL på 116HK, GLE på 131HK, GLT på 159Hk och en Turbo på 165HK. Köp en GL, evighetsspis och går att köra brett med på vintern Köp helst en 88 och över, då är det helgalvade har jag för mig och inte lika stor risk att de bara består av 'kex' Lycka till!


Annars kan du köpa min bmw e30


helt klart en ford sierra, ingen bensinslukande volvo... Sierran är en myckt rolig bil att leka med, men då skall du köpa en med pinto motorn... och dom är billiga i drift, min dohc drar ca 8L/100km blandad körning..


Jag tycker du ska köpa antingen en Bmw 320 e21 eller e30..


bmw är dyra att leka med


men borde denna stå på projekt denna tråd


borde väll stå på köpråd


Köp en volvo 245 dom e grymma på vintern. Jag köper nog en 245a lr BMW E30 som vinterbil.


Varför ska du ha bakhjulsdriven bruksbil till vintern? Verkar ganska ologiskt eftersom bakhjulsdrivna har sämre väggrepp än framhjulsdrivna... En 740 med vinterdäck på vintern är ju katastrof...






Klart det skall vara bakhjulsdrivet på vintern, tänk vad mycket roligt man ha då, förutom i uppförsbackar o sånt... Allrabäst vore ju en 4wd...


Tack för infon:)


Valet är ju självklart! Toyota Starlet 78-84! Jag svär att roligare bil i vinter får du leta efter . Liten, snål och ungeför lika bred som en 740 när man kör på ställ med den så den tar inte upp nån plats på vägbanan heller . Sen är det förbannat roligt att överaska ovetande polare genom att kasta upp ett fläskhäng i en kurva, ingen förväntar sig att en sån liten bil är bakhjulsdriven . http://www.blocket.se/vi/8820132.htm?ca=18_s Det där är idiot-billigt. Starletar i fint skick är det grym efterfrågan på, tanten vet inte vilken skatt hon sitter på, hade jag inte redan haft 2st själv hade jag åkt och plockat den direkt .


Joo, en sån skulle man ha till vintern! Med svets diff å kapade fjädrar! lite långt till Jokkmokk dock...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka