Köpråd. Förstabil vid: 50 - 70 000kr

Tjena! som topic! jag har väljer för tillfälligt mellan Nissan 200SX S13 eller att ev. spara pengar till en VW Golf Vr6 Syncro. Ja som ni kanske märker söker jag helst efter bakhjuls-, 4hjulsdrivet. har ni bra fakta om de två bilarna så tar jag jag gärna emot det och några förslag på bilar skulle vara gött också:) tack på förhandSvar på inlägget: Köpråd. Förstabil vid: 50 - 70 000kraudi a4 1.8 liter turbo motor med quattro är väl inga fel heller ?


nejfan det e absolut inget fel hehe tack! fler förslag? jag måste bara köpa bil snabbt som möjligt man har ju gått här och inte fått känna en ratt på väldigt länge! hemskt


Tycker du ska satsa på en 200SX S13 1,8l turbo 169hk och 224Nm, har en sån själv.det är en grymt rolig bil


hahaha, välkommen i gänget antar dock att du menar andra rattar ja e själv i samma banor, har du tänkt på nån med mittmotor? ja själv funderar starkt på en Pontiac Fiero GT 87-88..mittmonterad v6:a Manuell låda då såklart


Brorsan har en vr6 syncro, dom drar toooookmycke sås så du vet, annars så är det konstigt nog billiga i försäkring. Dom går grymt bra


haha! mittmotor e inte så dumt heller frågan är om man får någon bil med mittmotor för den summan pengar. jag får forska lite mer med det.


Du kan få en fin Toyota Mr2 För 70k


opel calibra turbo?


supra mkIII


Jag skulle satsa på en turbo bil om jag vore dig. Då är ju det både lättare o roligare o billigare att trimma.. Calibra: har jag bara hört dåligt om men vet att dom flesta opelfans talar gott om dom Supra mk3: hört att det är en förbannat svår mekad bil 200sxs13: har bara hört gott visst den har nackdelar men inga verkvar vara svåra att återgård(?) Sen finns volvo 940turbo kanske inte så kul till utseendet men de tär en slitvarg som är billig på resverdelar o dom flesta kan meka med dom och dom är trimvänliga turbo och bakhjulsdrift där me Sen finns ju massa saab turbos men då blir det ju inge rwd men audi a4 1,8tq,audi a3 1,8tq Sen har vi ju dom lite äldre audi s2 och s4 BRA Drag i dom och extremt trimvänliga men dom är ju som sagt lite äldre men ser moderna ut iaf.. men kan nog föra många nackdelar med sig.. sen är ju resverdels priserna inte så kul..


precis det jag har kommit fram till också vaknade idag med bara en tanke... "det måste vara turbo i" tack för tipsen! jag har fått lite mer att välja mellan och nu är det bara att hitta lite mer fakta om bilarna och vilka modeller man ska satsa på.


Annars kan du faktiskt satsa på en nissan 300zx twinturbo.. finns för 70k Dom är ju grymma!


Nissan Skyline? Finns billiga runt 70 000kr strecket. Grymt bra bilar!


För 50-70 tusen..? Kolla min röda. Inköpspris 32'000kr. (den har iofs kostat lite mer idag. Men inköpspris...) Den svarta gav jag inte ens så mycket för. (Du hittar dem här på garaget, på gatbilar och fieroforumet. Kolla min byggtråd på forumet.) Kolla i Auto Motor & Sport nr 19. Sid 50-53. (Rep, om min bil.) Man kommer ganska långt med 50-70 lakan.


en golf 4 kanske=)


Finns de med mittmotor?


Skulle nog satsa på Toyota Celica GT-4 90-93 eller MR2 Nissan 200SX eller 300ZX


Gör som föregående talare föreslog, så slipper du vara ensam på vägarna. Du kommer möta mängder med likasinade, i likadana bilar. Bor du dessutom i storstan, så är chansen stor att du åker på en redig överaskning när försäkringspremien skall betalas. Jag vet inte vad en MR2a (Mitmotorbil! ) kostar i försäkring, men jag vet att Celican och Nissan modellerna kostar så man blir mörkrädd. Fieron skulle kosta mig 7500:-/år helförs. (Zon-1) om jag skulle haft vanlig förs. på den. Efter som den är så udda (Man möter någon ibland, men inte så ofta.) så går den att specialförsäkra, för 1600-2600:- Helförs/helår. (Max 1000mil) MR2 är lite udda, Fiero är väldigt udda. Du möter inte många per år. Kolla vad MR2 kostar i förs. Sedan är MR2 en lite nyare bil, kan vara svårt att hitta ett bra ex för dina 70k.


har du tänkt på BMW e36 eller e34? du kan få rätt så vassa och pigga för de pengarna plus att mr2an fanns från 80 talet så...Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka