Köpråd: BMW 320i 91-

Hejsan gott folk! Sitter i planer att göra mig av med min Ford Escort för att istället köpa en BMW 320i, så långt lär jag inte bli missnöjd hur jag än tar mig till... Men vad ska jag titta särskilt noga på när jag åker iväg och tittar på en sådan bil? Tänk på att bilen får kosta runt 25 - 30.000 kr och helst inte ligga norr om Kristianstad. Men vad ska jag som sagt titta på innan jag lämnar över pengarna till främmande händer? Tack på förhand! Ps. Jag är ENDAST intresserad av 320i, inget 325, 328 osv. Ds.



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 320i 91-



Vågar jag fråga varför du inte är intresserad av en 325 eller 328? 328 kan jag iofs. förstå för den är mycket dyrare, men en 325a kan du få för bara nåra futtiga tusenlappar till och dom där 44 hästarna märks kan jag lova! Antar att det är försäkringen?


www.autopower.se


Du antog rätt...


Någon mer sida än www.autopower.se ?


Blocket? Originalet


Den sidan har jag redan slitit ut, finns inte alltför många där! Typ 15 st i närheten av Skåne...


Den ungefärliga snittförbrukningen då, kan man leka med bilen utan att den kostar inköpspriset ett par gånger om?


det är inte alls dyra delar till e36. förvånadsvärt billigt faktist . fast hppa över årsmodell 91 o ta istället 92


i stan ligger dom runt 1 liter . o 0,7 landsväg .



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka