Köpråd, högst 50 000kr?

Funderar på att köpa "ny" bil snart, vet bara inte vilken. Börjar bli intresserad av japanska och amerikansa hästkrafter men har ingen aning vilka bilar som är "bra köp". Har ni några på tungan så bara spotta ut de .... Ha d!



Svar på inlägget: Köpråd, högst 50 000kr?



en riktigt fin 200sx får du för dom pengarna .


varför inte 70 tals camaro/firebirds? mycke mer hårdrock och köra de


Varför inte Tyskt? Kan ju köpa min isf?


han verkar köra tyskt nu


Njaa inte tyskt, kör redan ju:).. Vill ha nått uthålligt och starkt för en liten peng..


om du vill ha turbo så kör på någon japanare . går att få snabba dock inte gratis . eller fortsätta köra tyskt o kanske ta någon audi turbo ? eller jänkare klart tuff med V8


Köp en Celica GT-4 (90-93) för dessa pengar... (200+hk, 4WD) håller riktigt bra,och du kan inte få mycket roligare för 50k lovar jag ! Nissan 200 är ett bra alternatv det med, du lär få en riktigt fin för 50 laxar..


är dom inte dyrare . kör på det


kanske svårt att hitta en Gt-4 för 50k iof men man vet ju aldrig...






satsa helt klart på american muskle. kvaliten överstiger jappsen men å andra sidan går japs fan så mycket fortare för bara lite pengar (dyrare o trimma jänk)


Varför japanskt eller amerikanskt när det finns svenskt Nissan 200 / camaro Z28 IROC / firebird....


Köp du en 300ZX och trimma den billigt du... Men för att återgå till topic så tycker jag att du ska leta japs för den summan vill man ha ball jänkare så kostar inköp över 100.000:- (finns inga roliga/balla jänkare under tycker jag iaf.) 200sx S13 är ett bra val och en "snygg" och lagom snabb bil... Annars tycker jag Mazda 323 GT-R är en ball bil för runt dom pengarna... http://www.blocket.se/vi/8572077.htm?ca=11_s


Ojdå... Den bilen känner jag igen.. Fotad vid garaget som jag brukar få låna... Den är faktiskt läcker... KÖP!!! /Ena



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka