Köpråd: vad för neon ska man köpa?

Tja fan... Har lite frågor anggände neon utvändigt. 1. Är det svår monterat på 240 (att dölja rören snyggt osv osv)? 2. Vad för neon ska jag köpa? har tänk mig: http://www.blueride.se/undercar-enfarga . l?cPath=35 3. Hur kopplar man in de? i cig utaget? bateriet med en sänkring? Om ni har förslag med bättre underbody neon så skicka länkSvar på inlägget: Köpråd: vad för neon ska man köpa?led är snyggast . du kopplar ihop rören med en typ adapter o sen bara på strömbrytare ., hur simpelt som helst - ja det går att dölja de på en 240 men bilen ska vara sängt för att de ska bli snyggast .


är detta led: http://www.blueride.se/undercar-enfarga . l?cPath=35 ??


japp de är det


schysta puckar, är sättet bra som jag angav i länken?


ja led ger ett annat sken än vanligt neon ,. vet inte hur jag ska förkalaa. men de är mkt starkare enligt min åsikt. har inte haft de kittet på någon bil men dom flesta är bra .


tack för hjälpen xD


varsågod . lägg gärna upp en bild sen hur de blev


Jag skulle inte köra på led, visst det kan hålla bättre men ljuset är så mycket sämre , du kommer få fult med ljuspunkter under bilen coh det kommer se ut som om du har en ljusrand under bilen, altså inte ett mjukt glow som du får från äkta neonrör.


Några bra är: www.plasmaglow.com eller www.streetglow.com Tror dom användes till Fast and the Furious filmerna oxså...


LED SUGER ***....går absolut inte att jämföra med RIKTIG neon, ej mds skit neon!! Köp ordenkligt neon för över 2000;- om du ska få bäst ljus! led ger bara ett sken, NEON ger färgen, och det sprider sig bättre under...Led ser bara ut som en ljus linje under och ser absolut inte fylligt ut!


Vårda spåket....


Vi gratulerar honom till dagens mest mogna yttrande!


tjena! har själv samma L.E.D från blueride..fungerar utmärkt å lyser riktigt starkt. #3 varje rör har en kabel med en stickkontakt i varje ende..som ska kopplas till en svartdosa som du får med,sedan från den går de en kabel som ska dras in i kup'en till den kontrollenhet som du får till.sen från den går de 2 kablar(+ -) som ska till batteriet.säkring sitter de en på + kablen. bara till å följa kopplingsschemat. har nårra bilder på leden hur de lyser nattetid. ta en titt om du vill. MvhKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka