köpråd, bästa bilen

jag tänkte mig lägga ut 30 k max på en bil Jag har kollat på Honda civic och Volvo 850? Någon med erfarenhet som vet vilken av dom som går bäst? Vilken av dom hade ni köpt? MVH >TobiasSvar på inlägget: köpråd, bästa bilenHej! Jag kör 850 så självklart tycker jag att den är bäst=) Men att tänka på är att inte köpa den tidiga modellen pg.a krångel med motorstyrningen på 9 av 10 bilar. Försök att hitta en fin -94 så har du mycket bil för pengarna. personligen så tycker jag att 850:in har bättre körkänsla än honda och den är framför allt större invändigt, utvändigt oxå för den delen. lycka till men bil köpet å hoppas att du hittar en som du trivs med


Nissan 200sx S13, saab 900


Vilken modell har du tänkt dig, motoralternativ mm?


Volvon borde logiskt sett gå bättre, men Hondan e mer körupplevelse! Vad prioriterar du först? Ska du trimma, isåfall tkr jag volvon!


Hade satsat på Civicen, ser mycket ungdomligare ut. Tror dock att båda bilarna är bra val. Men det handlar ju om vad du prioriterar? Motor, styling, billjud o.s.v. De bekanta som haft Volvo 850/854 verkar iaf ha varit mkt nöjda, de enda var att de tyckte motorn var lite slö (GLE-modellen?)


Av dom du nämner hade jag valt civic iaf. Men varför tröka runt med framhjulsdrift??? Köp en Nissan 200sx, 180ZX eller varför inte en BMW 318is E30 eller större motor om du vill det... Roligare att drifta än att krafsa sig ut i diket i kurvorna... (min högst personliga åsikt)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka