Köpråd: 17 eller 18 tums fälgar?

Jag håller på att styla min mondeo nu så jag tänkte byta ut mina tråkiga och fula original fälgar som endast är på 15 tum, Och jag har sett ett par riktigt snygga 17 tums fälgar från både ACE & ASA som jag gillar. Men jag tänkte fråga er hade ni nöjt er med den storleken? Altså kan man ha en seriöst och fint stylad bil(som man lägger ner mycket tid på) med 17 tums fälgar? Ska jag nöja mig med det? Eller ska jag uppgradera till 18 tums? hur mycket skillnad gör det? blir bilen så mycket häftigare med 18 tums igentligen? Bra att veta är att 18 tums är nog den absoluta max man pressar in i en mondeo(99a).Svar på inlägget: Köpråd: 17 eller 18 tums fälgar?Har du pengarna så köp 18". Större skillnad än man tror.


Ska resten av bilen "piffas" upp så köp 18. Kolla på min, 17 är för litet..


dina 17 är snygga skulle bli för mycket om du köpte 18"


Ja har 17 tummare på min sierra... och det är max på den iallafall fram De tar i lite då och då när man svänger och så..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka