Köpråd: Volvo S80 T6

Blir mer och mer sugen på att skaffa en S80 T6 (99-01) Så jag vill gärna veta Era erfarenheter/tycken om denna bil. Finns ju mkt gott från Atech och diverse företag för både utseende samt prestanda och att bilen ej är så vanlig att "ge sin egna prägel på" gör ju inte saken sämre SÅ kort fråga, spec ni som äger, eller ni som provat en T6.. Vad tycker ni? Kvalité, prestanda osv. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo S80 T6



Köp en genast! Nej,men ärligt talat...jag ägde en som jag sålde för någon vecka sedan(ägde den i 1 & 1/2 år...) Så mycket utseende prylar finns väl inte men trimma går ju alltid Tycker vita positionsljus och allmän puts räcker bra...Tycker bilen var helt fantastisk dock väldigt dyr i drift,försäkringen på mig(19 år) låg på 2000/mån, hel såklart(ett het tips här är Volvia, sänkte min premie med 10.000/år)...men det visste du nog redan, så jag ska inte komma med sånt. Det kostar att ligga på top som en god vän sa Servicarna var annars inte så farliga(dvs, ganska lika de andra S80 modellerna), betalde c:a 5000 för 6000 mila servicen hos en aukt. volvo återförsäljare Kvalitén var väldigt bra, stolar och komfort är också underbara(skaffa en med den inbyggda telefonen bara,den är grymt bra...) och prestandan var underbar...dock inte så stark 0-100(...ähum...) men uppe i motorvägsfart kickar den iväg ordentligt. Det är så skönt att kunna bara dra ifrån något litet fån i en trimmad BMW 318 på motorvägen med något så intetsägande som en S80(Det är värt många kronor det) Dock så hade min bara gått 3000 mil när jag köpte den så det är klart att den var ju inte så välanvänd innan mig...mitt råd är alltså att kolla hälsan på bilen du kollar på noga(rasar det så blir det inte skojigt...) Alltså:+Allt utom ekonomin -Inget utom ekonomin Du kan ju alltid kolla på mina gamla fordon, där har jag lite bilder och så...är det något du undrar över mer så tveka inte,släng iväg en fråga bara! Edit:Ojdå...Blev ett par ord här www.svxc.se är ett grymt bra forum på internet för de nyare volvo:sarna...finns mycket kunskap där


Perfekt! Då fick man lite mer kött på benen. Kollade på några redigt snygga fälgar från Evolve så utseénde går absolut att förbättra.. samt en framspoiler från SAM eller så moddar man en från S60.. bör ju inte vara fööör stor skillnad. Ska kika lite mera på forumet dära... Tack än en gång!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka