köpråd: dvdstereo - HILLMAN HDC-1500

är det någon som vet något om dvd stereon HILLMAN HDC-1500 ???? någon som har en ?Svar på inlägget: köpråd: dvdstereo - HILLMAN HDC-1500Tyvärr brukar dessa märken inte vara något speciellt mycket att hänga i granen, kvalitén i produkten i sig är sämre och processenheterna för ljud och bild är långt ifrån bra. Om du frågar någon som bara vill ha dvd-möjlighet i bilen och inte bryr sig så mycket så kommer dom säga att dom är jättenöjda, frågar du någon som bygger professionellt så blir det nog snarare ett nja. Såg att importpriserna på denna enhet låg på en bit över 800kr så räkna inte med något filmupplevelse, varken ljudligt eller bildligt Men, allt slutar ju i vad man har för krav och förväntningar på produkten, personligen köper jag en serietidning än att titta på denna enhet.


köpte en hdc 1480 men det är bara skit bra ljud och bra bild men dåliga funktioner och fjärren funkar bara om man riktar den rakt mot mottagaren. sen såg jag att nån skrev att minnet drar mkt ström min tömmer batteriet över natten och det är inte minnet den slår igång av sej själv och låser sej när det är under -5 grader och sen skickar den ut 8.2 volt genom alla högtalarkablar även minuskablarna= stor brandrisk. den är ju billig men det blir ju dyrt i slutändan har mejlat it-sajten men dom svara inte dåligt gjort av ett företag OBS!!! KÖP INTE OBS!!! KINASKRÄP!!!!!


Jade: Detta räknar jag som spam. Det räcker att svara i EN tråd. Och gräv inte upp gamla döda trådar bara för att berätta vad du tycker om märket ifråga. Tråd låst Göran ModeratorKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka