Köpråd nissan 200sx

Hej, har hittat en nissan 200sx på blocket som jag vart sugen på. Någon som kan lite om nissan som kan ta sig en titt på annonsen? http://www.blocket.se/vi/8775451.htm?ca=1_12_s Där har ni den iallfall, vad ska man tänka på då man far och tittar? och vad "bör" vara bytt?



Svar på inlägget: Köpråd nissan 200sx



vet lite vem denna killen är.. kan garantera att den är perfekt skick.. helt genomgången är bilen..


Har kastat ett mail till han, har en cross som står som jag skulle vilja bli av med.. en CRF 450 årsmod 03 som endast gått 40 lr 50 timmar, har den inte hemma så jag kan inte titta på mätaren . Vet inte om han inte var intresserad eller inte, tycker han kan svara. Crossen går ju att sälja till andra


Så om den var ihelt genom gången varför nämde han inte de i annonsen? plus att snurran hade gått 14000 mil och va ja tycker så e de ganska lågt för en liten org snurra. Sen att de va fin och schysst ljud verkar de inga tvivel om men ja skulle vilja se lagerna i motorn m.m. ja!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka