Köpråd till en billig peng

tjena...är student med en taskig budget. Däröfr har det blivit dags för att byta ner mig. är ute efter en billig "skruttbil" som går troget. de säger ju att inget går som en japanare, stämmer det? Exempel på en prisvärd billig bil för ca. 10 000. tacksam för svarSvar på inlägget: Köpråd till en billig pengVolvo helt klart!! Går länge och sällan problem. Blir det problem så är det lätt och billigt fixat. Drar dock lite soppa, iofs beroende på hur man kör ;-)


dom flesta gamla volvo slukar rätt onödigt mkt... Men en liten japs typ nissan micra eller nått nissan sunny ? rätt pigga med 1.6l motorerna och drar "nada" i drift inge problem med resver delar till dom heller kan ja lova Men de beror ju på... vill du bara ha en billig bil för 10tusen eller snabb bil för 10tusen... givetvis får man ju betala lite mer i soppa och försäkring på en gti ... men om du gillar att busa lite så finns det ju gott om Exmp golf git och pegga 205 gti för dom pengarna i relativt bra skick. inge problem med resver delar till dessa bilar heller.


Har en Opel Ascona 2.0i -88 att sälja till ett bra pris, 115 hk, nyskattad, nybesiktad. Går både bra och billigt! du får till och med pengar över!


vectra går också enormt billig, runt 06 blandadKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka