Köpråd: Vilket Slutsteg?

Jag funderar på å köpa bas till bilen å är väldigt sugen på Rockford Fosgate PL2-210 men är å andra sidan väldigt osäker på vilket slutsteg jag ska ha, förutom basen så har jag redan 4st Infinity Kappa 52.7i. prisklassen ligger upp till 5000. http://www.rockfordfosgate.com/products . cale=en_US http://www.sonicelectronix.com/item_4297.htmlSvar på inlägget: Köpråd: Vilket Slutsteg?Till P2210 lådan funkar det att köra t.ex ett P6002 steg eller ett P550.2. Körde en sådan låda på det mindre P3001 steget utan problem. Dessa basar är i 8ohm så det är inga problem att parallellkoppla basarna. Vad är det för bil du har? Personligen hade jag inte kört högtalare bak.. jag har högtalare bak i min men dom är spelade ca 5 timmar på 1 år Så kör isåfall ett P550.2 till frontsystemet.


ok tack för svaret får kolla upp stegen lite innan jag bestämmer mig jag kör en renault laguna


Årsmodell och typ (halvkombi, sedan, kombi) hade varit bra å veta .Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka