Köpråd en Mazda 323F?

Tjena.. tittar runt lite och funderar mkt på en Mazda 323F med 1.8 liters motor, men tänkte oxå på hur mkt ska den ha gått max om man ska köpa en begangnad? hittade en 323f 1.8 med 16v som gått strax över 20tusen mil vore bra om ni kunde höra av er.. Och vad är det för speciellt med en Mazda 323F Dohc har sett att de står på en del.. är det en mer bättre motor?



Svar på inlägget: Köpråd en Mazda 323F?



dohc är dubbla kammar på och har 136 kusar . är mer motor emn bättre vet jag inte. är endel strul med dom tyvärr. man kan få ett sjuhelsikes högt hcvärde och det brukar vara ventiltätningarna som gett upp. brukar vara dyrt att fixa. rost är ett rätt stort prob med som tex bakrehjulhus, uppe bid stötdämparfästet ska man känna så det känns bra och inte massa kex och det är mot dig du ska känna. är det hål där kan det rinna in en massa vatten ioch du får en pool i bilen(lyx enligt vissa av andra inte , tankröret brukar vara rätt slitet med på dessa som sitter bakom en plastkåpa i hjulhuset med. trösklarna brukar kunna ge sig med samt diverse balkar. är dock en rätt kul bil tycker jag att åka i overlaying headchaft sohc motorn har jag för mej ska hålla bättre dvs den har bara en kam sohc=singel overlaying headchaft duck dubbel overlaying headchaft eller nått liknande. www.mazdaklubben.com ska ha en del matnyttig info om dessa bilar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka