Garageportar: Köpråd och tips.

Hej, Ska kapa upp en öppning i befintlig byggnad och sätta in en garageport med fjärrstyrning. Tänkte hör här om det finns folk med erfarenheter av sånt. Har en granne som investerade i just sådanna portar (kommer inte ihåg märke eller modell) men det strulade bara när det vart minusgrader så vill gärna kolla upp lite extra så man inte köper första bästa skräp Så jag vill veta allas erfarenheter, bra som dåligt. Har ni själva satt in garageportar så borde ni redan då veta mer än mig då jag inte hunnit kolla upp så mycket ännu. Det är el/fjärrstyrda som gäller i detta fall men gällandes märken, kvalité och funktion så ser jag gärna en bredare diskution allmänt för att få en uppfattning. Det enda tipset jag fått är att satsa på något starkare än vanliga veckade aluminiumportar som lätt blir skadade vid minsta tryck, tex snöröjning. Allt är välkommet. Tack å Hej. /Martin 9-3Svar på inlägget: Garageportar: Köpråd och tips.tjejens föräldrar har skaffat två fjärrstyrda portar och det fungerar skitbra (hennes mamma arbetar förnärvarande på detta företag) inget strul med minusgrader osv. utan riktiga portar helt enkelt. crawford heter dom tror jag, kan kolla upp detta! MVH Andreas


Kolla med http://www.teamstoere.se/ . De borde ha vetskap om priser & kvaliteter..


Vi har en Wayne-Dalton port hemma i garaget och den funkar klockrent, inget strul med kyla och räckvidden till fjärrkontrollerna är riktigt bra.


Då får jag ställa en fråga om det Hur bra är riktigt bra? Rör det sig om 10meter eller 100? (Vi håller nämligen på med precis samma som martin!


Vi säljer Crawford portar på jobbet. Verkar sällan vara fel på dom och deras motorer. Men köp inte vik porten (Car In) iså fall, den har lite känsligare motor än dom andra modellerna. Speciellt om den har Ultra motorn fortfarande. G-30 serien och Euro serien fungerar hur bra som helst.


Runt 50 meter sådär. med lite buskar och sånnt imellan.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka