Köpråd: Avancerat billarm, eftersökes!

Håller på och letar efter ett larm till bilen, har inte tänkt mig något utav de vanliga typ Cargard eller Defa. Ett 2-vägs larm är något som jag är intresserad utav. Har hittat ett som heter Aolin och ett annat som heter TLD, men de ser i stort sett likadana ut vad jag kan se. Det som jag vill ha är ett larm där man får en signal i en fjärrkontroll när larmet går på bilen. Det skall även vara fjärrstart, har startspärr på bilen så en modul måste kunna kopplas till. Ni som har erfarenhet utav liknande larm kan gärna svara



Svar på inlägget: Köpråd: Avancerat billarm, eftersökes!



Min kompis har ett Aolin larm och det fungerar skitbra, mkt bra funktioner på larmet, fjärrstart, signal till larmnyckeln i fickan, den stänger alla fönster självt efter att du larmar bilen mm mm...


Tack, hur fungerar det när man redan har en fjärrkontroll för c-lås till bilen? Måste man först låsa upp bilen med orginalfjärren till bilen och sedan avlarma med dosan för larmet? Eller hur fungerar det? Sen för Aolin är det en fjärrkontroll för att larma och sedan har man en annan dosa där man får information om larmet?


Det är en dosa som larmar med ljud och har en inbyggd liten display som du kan se tex vilken dörr som larmat eller om det är fönsterkross sensorn som utlösts osv. Och du kopplar in bilens original centrallås på larmet så då slipper du ha med bilens dosa eller om det nu sitter på nyckeln. Så det är alltså samma dosa som meddelar dig om larmet som du låser bilens med och aktiverar larmet med, allt i ett knapptryck.


sv-electronics har ett 2 vägs larm, har dock ingen erfarenhet utav larmet, men attraktivt pris! http://www.sv-electronics.com/soundvisi . evstart/0/ Snygg banner har dom iallafall


Tack, vet ni någon svensk sida som säljer Aolin? Finns det olika modeller på detta larm? Och hur verkar det när man har startspärr på bilen, finns det en "Transponder bypass module" att köpa till?


http://www.billjud.nu/completeprodinfo. . 0588ddc65e


Hittade ett som heter MaxControl http://www.maxcontrol.se/maxcontrol2.htm det verkar väldigt bra, någon som har erfarenhet utav detta larm? Kommer nog att bli detta när jag väl har fått den nya bilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka