Köpråd volvo s60 2.4t

Tjena! Funderar på att köpa en s60 2.4t, är det bra bilar? några modellrelaterade fel? vågar man köpa en som gått 15000 mil? tacksam för svarSvar på inlägget: Köpråd volvo s60 2.4tVolvo S60 är otroligt mycket bil. Den är bekväm, gott om plats (i fram i alla fall, bak är lite sämre), mycket stabil i höga farter från 160 och uppåt så känns den i princip lika säker och stabil hela vägen upp. Kvalitetskänslan är mycket påtaglig, hela interiören känns väldigt väl genomtänkt. Jag hade inte mycket problem med min, det enda var lite småproblem med elektroniken. Kan ploppa upp felmeddelanden ibland som egentligen inte betyder nåt. Sen ang. 15000 mil, min hade gått 13000 när jag sålde den. Då var det inget som tydde på att den inte skulle gå längre. Om jag fick gissa så går tror jag dom går i minst 25000 mil om dom servas ordentligt. Frågan är bara vad som händer med värdet på bilen då bilar som gått så långt inte blir eftertraktade alls. Speciellt på en bil så vanlig som s60. Min personliga åsikt är att en volvo s60 är ett mycket bra bilköp. Men om jag skulle köpa så skulle jag leta efter nåt som gått kortare än 10000. Jag säger inte att det är fel med 15000 men det är vad jag hade gjort. Du ska inte på något sätt ta detta definitivt, detta är mina egna åsikter och kanske dom inte alls motsvarar vad andra tycker men detta är vad jag anser om volvo s60


Kan ju utan tvekan säga att det var mitt bästa bilköp i mitt liv. Denna underbara bil vill jag inte göra av med. Den går skitfint, väldigt bekväm och en underbar långfärdsbil. Angående milen så har min gått snart 14 000 mil och går lika bra nu som innan. Har bilen full servicebok så e det bara och köra.


tack för svaren grabbar, ska kolla på en svart T5 i helgen, den har gått 14000 mil och är hyfsat utrustad... får se om jag blir medlem i "s60 gänget"


Vill bara säga att jag köpte bil i helgen, en 01 2,4t som gått nästan 10000 mil. är riktigt nöjd med den faktiskt, tack för råden!!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka