Köpråd däck..

Hejsan, en kompis funderar lite på nya däck och fälgar. Någon som vet ngt om däckmärket " Quality Outlet" ? www.teletyre.se // Tackar på förhandSvar på inlägget: Köpråd däck..Vad sägs om att läsa det som står..? Citat: Du får det som finns hemma när du beställer t.ex Kingstar, Aurora, Antyre, Maxxis, Clear mm. Där står det ju att det är olika däck. Sen är det så i däck världen att billiga däck är inte lika bra och dom slits fortare. Billiga däck bör endast köpas om man inte har råd med bättre. Tänk på säkerheten.


Många lägger tiotusentals kronor på väghållningsprylar men köper billiga däck. Det absolut effektivaste sättet att förbättra vägegenskaper är med hjälp av däcken. Utan bra däck ingen bra väghållning oavsett stötdämpare, fjädrar mm.. Köp bra däck såsom Michelin, Dunlop, Pirelli etc. Jag har själv aldrig åkt på bättre gatdäck än michelin pilot PSII, men mina fälgar som jag köpte bagagnade satt det Dunlop SP9090 så jag tycker det e lika bra att köra slut på dem innan jag byter tillbaka till Michelindäcken.


LINGLONG eller multistrada..dom 2 är riktigt heta på marknaden just nu..skit bra fäste i dom på blött underlagKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka