Köpråd: Bakhjulsdrivna bilar

Är i köpartagen och skulle vilja ha en bakhjulsdriven bil. Men vilka bilar på 80-talet är bakhjulsdrivna? hade tänkt mig nåt i prisklassen 2000-10000kr...Är alla volvosar bakhjulsdrivan? typ 360, 340 osv?? Opel var väl bakhjulsdriven? och bmw då förståss...ford? nåt annat märke?Svar på inlägget: Köpråd: Bakhjulsdrivna bilarJa, 360 och 340 är bakhjulsdrivna. 400 serien är inte bakhjulsdrivna Bland annat är Ford Scorpio, Sierra. Opel Ascona A-B, Kadett A-B, Manta. Mercedes, några bakhjusldrivna bilar iaf.


opel omega av alla årsmodeller..


opel manta ascona


haha har nog sagt de innan, men fiat panda. stål låda.


Volvo 340 säger ja bara! riktigt sportig bil!


Ja ska med köpa mig en bakhjulsdriven bil, dom brukar bara hålla en vinter Satsar stenhårt på en Opel Manta i år, de är ju det enda rätta! Nackdelen är väl att dom är lite lätta ibak men, det går väl alltid att ordna!


BMW:s E30


alla RIKTIGA folkvagnar


skulle satsa på Sierra 2,0 eller en Volvo 340. pensionärskörd givetvis


Är alla oplar bakhjulsdrivna? Ska åka och kolla på en opel kadett 87:a, är den bakhjulsdriven??


Nej, den är ej bakhjulsdriven.


Köp en Sierra, för 10k får du en fin jävel dessutom


740 såklart


Hata volvo


BMW, MB och de flesta japanska bilar innan 1982


Det blev en Toyota Starlet 84:a!!! inte så vass men förhoppningsvis rolig vinterbil!! nån som har erfarenhet av den???


hade Satsat på 360,240,740 får får mycke bil för pengarna!! ______________________________ Han som ingen turbo har han får åka utan bar!!


Om du vill kunna sladda snyggt och kunna kontrolera bilen enkelt och dessutom åka ganska bekvämt så skulle jag sattsa på en mb 190 eller 124, Det är nått med framvagnen på dessa mercer som gör dem såååå roliga, en skit bra bil om man vill lära sig sladda. Går att hålla långt och brett, 124 har ingen vanlig handbroms men 1000 gånger lättare att kasta 1an "enklare än att dra i handbromsen Annars så gillar jag e28 tex 528,535 dessa är diffade, men kanske lite onödigt mycke power för vintern. mvh/Fredrik


Det är synd att ford och opel är hårt dömda rost o annars problemobjekt. Bilarna ä ju annars rätt schyssta.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka