Köpråd trimmad eller org nissan 200sx s14

Tjena. Jag går och funderar hela dagarna i ända men jag kan inte bestämma mig. Jag ska sälja min nuvarande bil och köpa ny. Den nya kommer formodligen bli en nissan 200 s14 eller liknande turbo japan. Den nya bilen kommer formodligen bli ett långvarigt tuning och styling projekt eftersom jag inte riktigt vågar kalla mig höginkomsttagare, så projektet kanske kommer ta runt ett år eller så. Först och främst så skulle jag vilja ha lite tips vad man kan göra med en s14 för att få ut runt 70 - 100 kusar mer än orginal. Hur är org turbon på s14? behövs den bytas om man vill ha lite mer mos? Soppapump? sedan så skulle jag vilja veta vad ni tycker? Ska jag köpa en "färdigtrimmad" (får då spara pengar x antal månader innan jag kan köpa den) eller ska jag köpa en orginal för runt 50 -60 lappen och lägga pengar på den allt eftersom. Kan tilläga att jag inte är någon särskilt duktig meck men jag har kamrater som förmodligen hjälper mig Tacksam för svar!Svar på inlägget: Köpråd trimmad eller org nissan 200sx s14ingen?


jag skulle då absolut inte köpa en "färdigtrimmad". då den kan ha gått väldigt hårt. rent trimmässigt vet jag inte riktigt hur mycke org. turbon och ic klarar. varför inte satsa på en Nissan Sunny GTI-R då du inte har så gott om klöver? dom ligger visserligen i samma prisklass men i Sunny´n har du lika mycke effekt men han väger mindre, då har du mer krut ändå


Vintern är ju snart här och då räcker 200hk gott och väl. Och till våren har du kanske lyckats skaka fram lite pengar. Ett chip och ett grövre avgassystem är ju det första man investerar i om är ute efter prestanda... Personligen så hade jag känt mig mer till ro med en gubbkörd orginalare. Men om man hittar ett seriöst trimmat objekt med få ägare så kan man göra ett riktigt klipp även om de kostar betydligt mer än genom snittet, för det lönar sig i längden. Ofta ser man bilar som är påkostade mer än vad de är värda, sedan vräks dem bort för knappa byggkostnaden så visst finns det slantar att spara.


Visst är dom bilarna balla men jag är inte så mycket för "småbilar". Hellre s14, prelude eller liknande. Tack till er båda två för förslag!


hehe okey, jo S14 är ruggigt fin den oxå tror inte du behöver i o trimma i första taget


Njae det har du nog rätt i, kan kanske vänta tills vintern är slut iaf Räcker nog med 200hk på vintern. Om det blir en s14 så får det helt enkelt bli ett vår projektKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka