köpråd - pendlarbil

Tja gott folk! Skulle behöva lite hjälp med köp av en pendlarbil. Såg den här på blocket http://www.blocket.se/vi/9386253.htm?ca=15_s men undrar vad ni tycker som verkar ha lite mer erfarenhet av köp av bilar. Spanade runt lite på det här fprumet och det fanns en hel del shyssta bilar till salu, men som sagt så kommer jag pendla till Norge så man kanske inte ska ge sig på en värsting bil direkt. Har ca 60 000:- att lägga ut på en bil. Tacksam för svar.Svar på inlägget: köpråd - pendlarbilÅtminstone skulle inte jag vilja pendla något längre i en sådan plåtlåda,tror det kommer bli ganska jobbigt, tänker på ljudisolering och så... Finns ju massor med bilar i/under den gräns...en nyare Opel omega t.ex...


Lika krocksäker som en skokartong..


hehe tack för de ärliga svaren, fick mig att tänka om och bevisar hur bra koll man har på bilar. När jag ser den på blocket tänker jag följande "Wow, bra pris, liten bil = smidigt i storstan, inte gått många mil och ser inte allt för ful ut." Men som tur är får man en spark i baken här och ska se om man kan finna något bättre alternativ. Tänkte först en Peugot 206:a men har inte hittat någon till bra pris.


Volvo C30 ?


Hittar du en c30 för 60 000:- så tar ja en också! Varför ska det vara så svårt för folk att läsa vad trådskaparen är ute efter?


850 , Kanske a4 !


Ojdå Hehe


Volvo är jag tuvär inte mycket för men tack endå för tipset. Försöker hålla mig till en bil som inte gått mer än 5000 mil men svårt så får höjja ribban till 8000mil. A4 fanns det några av på blocket men de flesta låg runt 70 000 vilket är 20 000:- mer än jag räknat med. Någon som vet ett annat ställe än blocket som man kan hitta bilar på? Edit: Hittade ett bra ställe och en bra annons. tror jag >_< http://www.autosale.se/showAd.asp?what= . p;id=36954 Något att ha eller?


Honda! Civic eller Accord,bensinsnåla som Von Anka är snål på pengar.Driftsäkra och startar nästan hela året runt.Finns i flera variationer dessutom.Renault clio, megané eller laguna är lika som honda ungefär.Åker bättre än de flesta bilar.Tyst och gött sitter man i stolen. Golf III eller nyare är bra men dyrare i försäkring.Audi A3 är inte heller fel,men där stiger priset lite kraftigare än de första.Men klart skönast att åka i. Hoppas mina föslag är till nytta i valet av pendlar bil.Själv pendlar jag nu bara 5mil om dagen,men tidigare 11mil och jag kör 945a.Grymt skön,men lite stor kanske att va ensam som jag är.Letar pendlarbil själv just nu. Ha de gött!


I och för sig så är många modernare småbilar rätt bra ljudisolerade, och 0,49/l milen är ju skit bra dessa tider framförallt när man som du ska pendla långt!. Även krocksäkerheten har ökat på småbilar, skulle inte döma ut den bilen du har på (första) länken utan att ha tittat/provkört den, en 04/05a för 50 000 e inte fyskam det heller, när den dessutom e 5 dörrars ! ska nog spara den länken och skicka till en polare som e ute efter en pendlarbil. Ha d


En annan ok hemsida för annonser är www.allaannonser.se Jag tycker den är helsnurrig, men man hittar massor av annonser från olika sidor.


Polo, grymt billig i drift min vectra som jag har nu drar 06 blandad inte så dåligt de hellerKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka