Köpråd: Högtalare till VW GOLF III

Hallå skulle vilja sätta in lite bättre högtalare i min golf 3:a har en Sony Xplod 4x45W med orginal pioner högtalare. Vad skulle vara bäst för min bil med den stereon jag tänker inte satsa på något slutsteg just nu eller baslåda. Men skulle man kunna sätta i ett Kit-system eller bara ett par 6,5" för runt en 1000-lapp? eller har ni några förslag för att få ett OK system utan slutseg och baslåda?Svar på inlägget: Köpråd: Högtalare till VW GOLF IIIJa, sattsa på några bra 6,5" högtalare..


Okej.. vilka? hade gått med ett kit-system?


Ja, det kan du ha.. Fast du får ju ha ett delningsfilter till då, men de följer ju oftast med när du köper kit-systemet.


Både MDS och BRL har väl rätt så bra reapriser nu så kolla in där en sväng så kan du nog få både 6x9" och 6,5" för runt 1500 kr.


Okej. har kikat lite på Rockford Punch 6,5" på BRL eller Fanatic 6,5" på MDS. men vad är det som är bättre med ett kit-system ?, jag har fattat att diskanten är separat, blir det bättre bas också?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka