Köpråd: dogde eller chrysler

Hej, jag har varit och tittat på chrysler 300. Men dogde magnum e ju precis likdan!. Så jag undra vilken ska man ta vilken får jag mest pengar för?Svar på inlägget: Köpråd: dogde eller chryslertacksam för svar:)


citat*Dodge-bilarna har oftast haft en lite sportigare framtoning, och renodlade sportmodeller som Charger, Challenger och nutida Viper har enbart gått under Dodge-flagg (numera går dock alla bilar under namnet Chrysler i Europa, så även Viper).Dodge är ett amerikanskt bilmärke grundat som Dodge Brothers, Inc. den 18 juli 1914. Märket införlivades 1928 i Chrysler Corporation, som numera är en del av DaimlerChrysler-koncernen. * kan det inte vara så då att dodge magnum och chrysler 300 är samma bil?! hmm.....


lätt tagit en dodge magnum,, är ju i grunden samma bil som en 300 c,, men mkt ovanligare i sverige,, /Daniel


Hade jag haft dom pengarna hade jag inte tagit någon av ovanstående men eftersom så inte är fallet skulle jag lägga min röst på Dodge Magnum.


Jag tycker fronten är klart snyggare på 300C


Tycker fronten ser mycket fetare ut på en Magnum. Dessutom är 300C tråkig då t.om taxibilar har den nu. 300C = Classic retro, lite mera "lyxstil". Magnum = Retro muskelbil, lite mera race. Titta på skilnaden i instrumentpanelen. 300C är helt platt och lite old fasion medans Magnumens instrumentering är som stora cylinderhål. Du kan se instrumenteringen i mitt galleri. Jag vet inte hur stor prisskilnad det är, men jag skulle tro att Magnumen har bättre andrahandsvärde då den är mera unik. Det är annars inga skilnader överhuvudtaget mellan kärrorna, förrutom att Magnumen är snyggare. EDIT: Nån 300C-ägare som blev sur eller? O.o Fick en till etta nu. Har ju inte sagt att 300C är ful eller nått ju. =/


Jag kan förklara vad den riktiga skillnaden är.. I USA är Dodge den "billigare" / "fattigare" varianten och Chrysler den mer exklusiva, Lite som VW och Skoda Jag skulle rekommendera 300C eftersom den går att få Svensksåld med fulla garantier! Sen att dom olika snygga, det går alltid att göra något åt! finns hur mkt styling som helst!


för jag vill ha den som jag får mest för pengar, då denna ska bli en taxi


Då är det ingen tvekan, Gå du till närmsta chrysleråterförsäljare och slå till på en 300C Diesel och så gör ni ett serviceavtal.. Coolaste Taxin i stan lär det bli iaf..


Ska det va kombi så köper du lätt en Magnum... Annars skulle jag satsa på 300C... Dom ser lite mer "30-tals gangster" ut ..


tackså mkt för hjälpen:)


Glöm inte att lägga upp den här på garaget sen bara.


300c ÄR SÅ MKT FETARE O SNYGGARE... vet inte riktigt varför de finns magnum o 300c 300c verkar ju lika vanlig här som i usa


men det verkar bli en saab iställer för att jag måste ha en miljöbil tyvärr men skulle vilja ha 300cKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka