Skulle behöva köpråd på ny bil!?

För de första har jag ingen aning om vart jag skulle lägga de här inlägget i och med att "köpråd" forumet är stängt. Jag har funderingar på att köpa ny bil, jag skulle behöva en typ familjeracer. Inte för att jag har någon familj, men jag vill kunna åka på långresor med den och få plats med några väskor i bagaget, men järna inte en kombi. årsmodell från 01, pris omkring 100 000, och de ska röra på sig när man trycker på gasen. Hitt me.. tack på förhandSvar på inlägget: Skulle behöva köpråd på ny bil!?Svårt att hitta en så pass "billig" familje racer från den årsmodellen. Skoda octavis RS Audi A4/A6 med turbo Saab 93/95 Aero Vovlo T5 Riktiga familje racers är ju Audi RS, Bmw M serien och Mercedes Amg : )


Men jag har ju ingen riktig familj ännu=) tack för tippsen ska kolla lite närmare på dem.


Skoda Octavia RS, och de säger ja inte bara för att ja kör en utan för att dom kostar inte så satans mycket, går tok bra och drar inte så mycke soppa.. dvs. om du inte gasar så hårt


Mercedes 230 kompressor..perfekt ju


jag har funderat lite på en sådan. även kollat på ford mondeo st220. är det någon som vet för och nackdelar mellan de två bilarna?


Volvo V40 T4!!! klockren!! helnöjd me min, fast ja måste sälja, pga tillökning i familjen, så du kan ju köpa min!! för övrigt så har ja lite dålig koll på Skoda, men ett litet varningens finger för Mondeon; Kolla dörrarnas undersidor, riktiga rostfällor!! går oftast på garanti, men vet flera bekanta som fått pröjsat för kalaset själva! I övrigt så tror ja att mondeon är en trevlig bil, inte så billig bränsleförbrukning om man gämför me skoda eller V40:) Lycka till!


Skoda rs 4 om du inte har råd med typ audi rs4/rs6, fast vanliga a4/a6 eller s4/s6 finns med bra tryck i med. Lixom en t4 är ju inget extremt, det är ju bara lite mer tryck en de vanliga motorerna,`Fast lite dyr kanske, Men mer status och drag en en traktor från holland.


lätt o snacka när man inte har nån egen bil:) min e chippad o de duger ganska bra, vill inte bli av me körkortet... T4 är inte speciellt mycket dyrare än vanliga 2,0T modellerna!, men bra mycket roligare!!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka