Köpråd: Billiga rallystolar

Nån Som har nån hemsida man kan köpa billiga o snygga rallystolar? För ja ahr ej så hög ekonomi! MVHSvar på inlägget: Köpråd: Billiga rallystolarkolla på stylingbutiken.se dom har bland dom billigaste stolarna jag har sett!


Menar du "rallystolar" eller äkta FIA godkända? Äkta stolar kan du köpa från www.mocomp.se fake kan du köpa lite varstans.


Sök i detta forum, finns flera färska trådar om detta.


Dom billiga stolarna dom hade i den stylingbutiken eller va den hette finns även här, http://www.grunt.se/, billigare + några 4punkts "sportbälten" med på köpet.


forza.se köpte jag mina hos


Om man nu sätter i en rallystol och inte vill att airbaglampan ska lysa:Någon som vet vilket motstånd man bör bygla signalen till sidokrockkudden på en 850 95?


Går sådana stolar igenom besiktningen? Skillnad på FIA-godkända och icke FIA..? Måste jag köpa FIA för att dom ska gå igenom? Förmodar att jag också måste ha 4-punktsbälte isåfall?


fia har ingenting me VV-besiktningen att göra.. samt att du får INTE kör ma 4punktare.


Men finns det något som säger att jag INTE får köra med "rallystolar" med vanligt 3punkt då?


FIA = Federation Internationale de l'Automobile, är skiten FIA godkänd betyder det att man får tävla med den (är väll iofs olika klassningar för olika nivåer) samt att den inte är en dödsfälla som billiga skitstolar kan va. Man får väll ha 4p bälten monterade i bilen om man har org 3p bältet kvar? Dock så räknas det väll som att köra obältad om man blir stannad med 4p och polisen är grinig. Men det är ju inte trevligt att rulla om man sitter med 4p och utan störtbåge, och har man bältena i fel vinkel bakom stolen kan man bryta ryggen av sig när man smäller, men sånna bagateller skiter väll volvoraggarna i...


okej, men man får ha rallystolar på besiktningen eller? Haha man kan väl ha 7punktsbälten då


besiktningen brukar inte klaga på stolarna så länge dom sitter fast i bilen me fästet som orginalstolarna sitter..


du får besiktiga hur myckedu vill me 4P bälten så länge orginalbälltena finns kvar. de har poolaren gjort i bilen.


jo besikta får man men man får inte använda dom i trafik... lika mycke böter som att köra utan bälte.


Okej, tack så mycket Sen om det blir orginalfästen är ju något kul att se fram emot


Intressant tråd:) Hur mycket kostar en ny rallystol + bälten som får användas i grupp E?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka