Köpråd: Lancia Delta Integrale

Tjena jag undrar om Lancia Delta är nått att .Dom är ju ganska dyra men grym snygga och har en del power. jag har hört att dom går sönder ofta /sant? isfl va tycks om denna http://www.blocket.se/vi/8860528.htm?ca=9_s *moderatortrix i rubriken. Var god läs: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18176 MVH jonTe/moderatorSvar på inlägget: Köpråd: Lancia Delta Integralelåter lurigt,mycket pengar


Lägg pengarna på en GTI-R


Den där bilen är från Japan, det är nåt speciellt med dem har jag för mig. Men 85k tycker jag inte är så farligt ändå, men du kan hitta billigare. Självklart ska du ha en Lancia! De är grymt snygga och de går inte sönder oftare än andra bilar om du tar hand om den.


Ta Lancian du, Bra byggda bilar om det är prestanda du söker. Inte den bästa komforten, men den skiter man i så fort man trycker plattan i botten Reservdelar finns, men kan vara svåra att få tag på.


Bra skrivet


Tack tack


ja där sär man det finns dom med riktigt udda samak för bilarKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka